Nieuwsbrief #9
23 oktober 2019  |  Online bekijken  |  Afmelden
Nominatie Triodos, bouwen op het strand en start Buitenveldertselaan
Nominatie Cobouw Awards voor Triodos Bank
Project Triodos Bank, dat we begin september hebben opgeleverd, is genomineerd voor de Cobouw Awards in de categorie 'Meest Duurzame Project 2019'.

Met dit volledig remontabele en grotendeels houten gebouw nemen we
het op tegen twee andere projecten. 

Het publiek mag ook stemmen en dit kan tot en met 25 oktober. Op 21 november worden de winnaars tijdens een feestelijke award show bekend gemaakt.
breng jouw stem uit
bouwen op het strand
Begin oktober zijn we gestart met de bouw van Paviljoen Scheveningen. Het team van onze afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie bouwt in opdracht van Strandweg Vastgoed B.V. een nieuw strandpaviljoen aan de boulevard ter hoogte van de keerlus aan het eind van de Gevers Deynootweg. Het vrijstaande, opvallend vormgegeven paviljoen komt volledig op het strand te liggen. Volgend jaar opent hier het Hard Rock Café.
meer over dit project
start bouw 
BUITENVELDERTSELAAN
De handtekeningen zijn gezet én de bouw van het iconische woonproject 'Q Residences' in Amsterdam Buitenveldert is in volle gang.

In opdracht van Kroonenberg Groep maken we een 75 meter hoge woontoren, dé eyecatcher van het project. Ook bouwen we een appartementencomplex van 35 meter hoog met tussen beide gebouwen een plaza, ontworpen door Piet Oudolf.

Het ontwerp van het project komt van Studio Gang uit Chicago, die met Q Residences voor het eerst actief is op Europese bodem.
LEES MEER OVER HET PROJECT
VACATURE: VEILIGHEIDSDESKUNDIGE

Bij J.P. van Eesteren werken we graag aan complexe projecten, waar een hoog bouw-IQ voor nodig is. Zoals bij het vernieuwde Naturalis, dat sinds eind augustus weer open is en inmiddels al meer dan 100.000 bezoekers heeft mogen ontvangen. In de video vertellen onze collega’s over hoe het is om aan een iconisch gebouw als dit te werken. Wil jij dit ook? We zoeken nog een veiligheidsdeskundige. Samen maken we gebouwen slimmer.

bekijk de vacature
JP van Eesteren
Gebouwen slimmer maken
Contact
J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter   Linkedin
Afmelden