Nieuwsbrief #10
24 maart 2020  |  Online bekijken  |  Afmelden
Een greep uit onze verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten
Onze gespecialiseerde afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie (VOR) realiseert projecten die zeer uiteenlopen. Van klein tot groot. Van onderwijsgebouw tot hotel of bierfabriek; onze VOR-vakmannen zijn van alle markten thuis. Wij laten je in deze e-mail graag een selectie van de bijzondere VOR-projecten zien.
weeshuis gouda
Het rijksmonumentale Weeshuis Gouda ondergaat een ware metamorfose. Eind 2019 zijn we gestart met de transformatie van het eeuwenoude gebouw.

Het complex bestaat uit een verzameling van unieke historische panden in het centrum van Gouda.

Het weeshuis uit 1599 wordt in opdracht van White house development B.V. getransformeerd tot luxe boutiquehotel met onder andere een restaurant en appartementen.
lees meer over dit project
bierfabriek rotterdam
Eind dit jaar is Rotterdam een bierbrouwerij en een restaurant rijker. Op dit moment renoveren we een voormalige havenloods aan de Merwehaven in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam. In deze 5.000 m2 grote ruimte komen Stadshaven Brouwerij Rotterdam en de Bierfabriek, een combinatie van microbrouwerij en restaurant die ook in Amsterdam, Delft en Almere is gevestigd. Een bijzonder project, mede door de slechte staat van deze loods, een voormalige koelcel voor fruit.
meer over de bierfabriek
christelijk lyceum zeist
In opdracht van Christelijk Lyceum Zeist verbouwden we twee belangrijke ruimtes in de instelling voor middelbaar onderwijs.

Zo is de oude gymzaal van het deels historische pand getransformeerd tot een Grand Café en werd de aula op de eerste verdieping gerenoveerd tot een eigentijdse studieruimte in combinatie met een bibliotheek.
lees over deze renovatie
TU DELFT
Afgelopen zomer werd het vierde en laatste onderdeel van de verbouw van horecafaciliteiten op de TU Delft campus opgeleverd.

In de zomer van 2018 zijn al drie andere locaties afgerond. Het VOR-team kreeg de opdracht om de faciliteiten integraal te realiseren, inclusief levering van de benodigde horeca-apparatuur en de bijbehorende installaties.
bekijk het eindresultaat
vacatures Verbouw, onderhoud, renovatie
Ben jij enthousiast geworden door deze uiteenlopende projecten? We zoeken nog nieuwe collega’s! Zoals een projectmanager en een technisch beheerder.
werken bij J.P. van eesteren
JP van Eesteren
Gebouwen slimmer maken
Contact
J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter   Linkedin
Afmelden