Nieuwsbrief #12
18 maart 2021  |  Online bekijken  |  Afmelden
Projectupdates en vacatures
Uitbreiding hogeschool leiden
Op 2 maart jl. hebben we de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitbreiding van de campus op het Bio Science Park. De bouw start volgende maand, de oplevering moet eind 2022 plaatsvinden.

 “Conform de wensen van zowel de medewerkers als de studenten van Hogeschool Leiden wordt het 6-laagse gebouw van zo’n 9.600 mvrij ruimtelijk opgezet”, licht Marco Peppel, directievoorzitter J.P. van Eesteren, toe. “We zijn trots dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan kennisontwikkeling en -uitwisseling van de toekomst. Het gebouw biedt daar in de toekomst alle mogelijkheden toe; net als aan ontmoeting en ontspanning.” 
lees meer op onze website
hoogste punt haut
De hybride houten woontoren HAUT aan de Amstel in Amsterdam heeft het hoogste punt bereikt. Na twee jaar ontwerpen en twee jaar bouwen is nu de vlag op 73 meter hoogte gehesen. Op 26 februari jl. werd dit kleinschalig gevierd en hierover is een mooie video gemaakt. Deze is hiernaast te bewonderen.

HAUT dient inmiddels wereldwijd als voorbeeld voor architecten, ontwikkelaars en aannemers. In het vierde kwartaal van 2021 zullen de eerste bewoners hun intrek nemen. 
naar nieuwsbericht
hotel en woningen 5tracks verkocht
Alle 168 nieuwbouwappartementen van project 5TRACKS in Breda zijn verkocht aan Heimstaden. Daarnaast komt er een IntercityHotel met 174 kamers, deze maakt deel uit van het Commerz Real European Hotel Fund. 5TRACKS is een ontwikkeling van Synchroon en J.P. van Eesteren. Naar verwachting start de bouw in de zomer van 2021. De oplevering staat gepland voor 2023.

5TRACKS is onderdeel van de transformatie van de Bredase spoorzone: CrossMark Breda. Het bestaat na oplevering uit 15.500 mkantoorruimte en een hotel met 174 kamers. Er is ruimte voor winkels, horeca en een gym en op de parkeergarage komt een stadspark.
lees meer over dit project
bekijk onze diverse vacatures
Binnen onze organisatie zijn wij weer hard op zoek naar nieuwe talenten. Hiervoor hebben wij een aantal vacatures openstaan. Denk aan een calculator voor onze speciale Verbouw, Onderhoud en Renovatie afdeling, een kostendeskundige, planvoorbereiderprojectcoördinator engineering, projectorganisator en werkorganisator en een stagiair bouwkunde. Ben of ken jij iemand die onderdeel wil worden van een team met echte doorbouwers, zoals de collega’s in de video? Bekijk dan alle vacatures op onze website.
naar onze vacatures
 
JP van Eesteren
Gebouwen slimmer maken
Contact
J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter   Linkedin
Afmelden