Nieuwsbrief #13
2 juni 2021  |  Online bekijken  |  Afmelden
Stationspostgebouw opgeleverd | 1e woontoren Sluisbuurt | Oplevering De State
Stationspostgebouw in den haag opgeleverd
Op 31 mei heeft de bouwcombinatie BESIX & J.P. van Eesteren het Stationspostgebouw opgeleverd. Door de herontwikkeling is het Stationspostgebouw in Den Haag weer in haar glorie hersteld. Het gebouw kent een rijke historie en maakt deel uit van het HS Kwartier, de gebiedsontwikkeling in Laakhaven rondom station Hollands Spoor. Ondanks alle uitdagingen rondom Corona is - mede door een zeer goede samenwerking met de opdrachtgever (LIFE.nl en SENS real estate), installateur, onderaannemers en leveranciers - de verbouw en renovatie binnen de gestelde termijn gerealiseerd.

Het gebouw werd van binnen compleet gestript en opnieuw opgebouwd en ook de gevel is gerenoveerd en gedeeltelijk vervangen. Het spectaculaire atrium en de trap met de bijzondere balustrade en trapboom, vormen het nieuwe ‘hart’ van het gebouw.
over de oplevering
 
 
Eerste woontoren sluisbuurt
J.P. van Eesteren ontwikkelt en realiseert de eerste woontoren in de Amsterdamse Sluisbuurt. In de 100 meter hoge woontoren en de naastgelegen laagbouw komen 289 appartementen in het middenhuur segment.

Het gebouw krijgt een 'groene' uitstraling. Een groot deel van het oppervlak van de bouwkavel, waaronder de daken, wordt voorzien van beplanting, met op de 24verdieping een dakterras voor bewoners.

De start van de bouw staat gepland in december 2021. De oplevering is gepland voor medio 2024.
lees meer over sluisbuurt
 
Tweede fase de state hillegersberg opgeleverd
Afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie leverde de tweede fase van ver- en nieuwbouwproject De State in Rotterdam Hillegersberg op. Het project bestaat uit drie gebouwdelen, die elk in een eigen fase worden aangepakt. Het ontwerp is van RAU Architects.

In de tweede fase zijn er 49 studio's gerealiseerd met een eigen badkamer en op elke verdieping twee woonkamers. Op de begane grond zijn een nieuwe behandelpoli met fitness/oefenzaal en een huisartsenpost te vinden. In de week van 7 juni gaat J.P. van Eesteren aan de slag met de derde en laatste fase, de nieuwbouw.
Lees meer over de state
 
TBI jaarverslag 2020
TBI publiceerde vorige maand het jaarverslag over 2020. Ondanks de dynamische en lastige omstandigheden heeft TBI een sterk jaar achter de rug. De bedrijfsopbrengsten en het bedrijfsresultaat zijn, met dank aan de inzet van alle medewerkers, opnieuw duidelijk gestegen én de orderportefeuille van alle TBI-ondernemingen is tot een recordhoogte toegenomen.

Bekijk de samenvatting in onderstaande video.
meer over het jaarverslag
bekijk onze diverse vacatures
Binnen onze organisatie zijn wij weer hard op zoek naar nieuwe talenten. Hiervoor hebben wij een aantal vacatures openstaan. Denk aan een uitvoerdercalculator en planvoorbereider voor onze speciale Verbouw, Onderhoud en Renovatie afdeling, een inkoper, projectcoördinator engineeringprojectorganisator en een werkorganisator. Ben of ken jij iemand die onderdeel wil worden van een team met echte doorbouwers? Bekijk dan alle vacatures op onze website.
naar onze vacatures
JP van Eesteren
Gebouwen slimmer maken
Contact
J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter   Linkedin
Afmelden