Nieuwsbrief #14
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief #14
21 oktober 2021  |  Online bekijken  |  Afmelden
Eerste paal 5TRACKS | Start bouw Octagon | Hoogste punt Grotius
eerste paal 5tracks
Met het boren van de eerste funderingspaal zijn we officieel gestart met de bouw van 5TRACKS. Synchroon en J.P. van Eesteren ontwikkelen dit project dat onderdeel uitmaakt van de transformatie van de Bredase spoorzone. Er verrijzen in totaal drie gebouwen, ieder met zijn eigen, unieke mix van functies. Het project is een stedelijke functiemix van circa 50.000 m2 gelegen tussen het Centraal Station en de rechtbank. Wonen, werken, een hotel, een groen park, horeca, parkeergarage en winkels: hier komt het allemaal samen.
meer over 5tracks
Start bouw octagon
Ook de bouw van Octagon is gestart. Dit project van Synchroon ligt pal tegenover het Centraal Station in Leiden. Er komen twee woontorens met 79 appartementen, een IntercityHotel met 115 kamers, parkeergarage en een commerciële plint. Octagon maakt onderdeel uit van de metamorfose van het stationsgebied om dit te transformeren tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven, samenkomen.
volg de bouw van octagon
hoogste punt grotius
Met een spectaculair vuurwerk vierden we vrijdag 8 oktober op de bouwplaats van project Grotius dat de Haagse skyline twee iconen rijker is geworden. Met 120 meter is het hoogste punt van de hoogste toren bereikt. De andere toren meet 100 meter. Karakteristiek zijn de spectaculaire 'kronen' met prachtige buitenruimtes en uitzicht over de stad en de zee. Grotius is een ontwikkeling van Provast, bestaande uit 655 huurappartementen, commerciële ruimten en 240 parkeerplaatsen. Samen met BESIX zorgen wij voor de realisatie. De oplevering staat voor medio 2022 gepland.
over het hoogste punt
 
bekijk onze diverse vacatures
Wij zoeken nieuwe collega's die mee willen bouwen aan spraakmakende projecten. Zoals een projectmanager, uitvoerder, werkorganisator en calculator voor de afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie. Maar ook een HR adviseur, informatiemanager, recruiter, inkoper, projectcontroller, projectorganisator, veiligheidskundige en een kostendeskundige. Ben of ken jij iemand die onderdeel wil worden van een team met echte doorbouwers? Bekijk dan alle vacatures op onze website.
naar onze vacatures
JP van Eesteren
Gebouwen slimmer maken
Contact
J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter   Linkedin
Afmelden