Onze laatste nieuwsbrief van dit jaar!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief #15
22 december 2021  |  Online bekijken  |  Afmelden
Eerste woontoren Sluisbuurt | Trede 4 Veiligheidsladder | Kerst Drive-Thru
BOUW VAN eerste WOONTOREN IN SLUISBUURT GESTART, EN HIJ HEET... Justus!

De eerste woontoren in de Sluisbuurt wordt vernoemd naar de ontwerper van de naastgelegen Oranjesluizen: Justus Dirks. Op 3,4 en 5 december markeerden skyspots de symbolische eerste paal van 'Justus' op de bouwlocatie. Daarmee is de start van überhaupt het eerste bouwproject in de Sluisbuurt een feit. In 2024 worden de eerste van in totaal 289 energiezuinige middenhuur appartementen opgeleverd.

over justus
Hogeschool Leiden Bouwt
Op het Leiden Bio Science Park zijn we samen met Croonwolter&dros hard op weg met de uitbreiding van Hogeschool Leiden. Onze maatvoerder Gino Verdonk vertelt in onderstaand bouwjournaal over hoe belangrijk maatvoering op de bouwplaats is. Alle hoeken worden met behulp van zijn Total Station uitgemeten zodat het gebouw op exact de goede plek komt te staan.

"Het leukste van de klus is dat er niks is wanneer je aankomt en als je over 10 á 12 maanden weer weggaat, dat er dan toch een gebouw staat waaraan je hebt deelgenomen. Zo simpel is het", aldus Gino.
meer over de uitbreiding
trede 4 veiligheidsladder behaald
Sinds begin november is J.P. van Eesteren gecertificeerd op trede 4 van de Veiligheidsladder, oftewel de Safety Culture Ladder. Veiligheid zit in alle vezels van ons bedrijf. We zijn dagelijks bezig met het creëren van meer veiligheidsbewustzijn bij onze medewerkers, partners en alle andere betrokkenen van onze projecten. Zorgen voor een veilige werkomgeving waar we elkaar en de werknemers van onze partners aangespreken op onveilig gedrag, dat is waar we bij JP voor staan. Waarbij bewust veilig werken wordt ervaren als een eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Wil jij samen met ons veiligheid naar nog een hoger niveau tillen? Klik dan op de button hieronder.
naar onze vacatures
een korte terugblik naar onze geslaagde kerst drive-thru
Zaterdag 11 december organiseerden we een speciale Drive-Thru voor alle medewerkers en hun familie en vrienden. Onder het genot van echte winterse lekkernijen, zoals glühwein, erwtensoep of een broodje worst, kregen ze hun kerstpakket en een kerstboom mee naar huis. Ook aan kerstmuziek, sneeuw en gezelligheid was geen gebrek.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag.

De Volkskrant schreef een mooi artikel over Nederlandse kerstpakketten dit jaar en zo ook over onze Drive-Thru.
artikel in de volkskrant
JP van Eesteren
Gebouwen slimmer maken
Contact
J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter   Linkedin
Afmelden